Mijn Verhaal

HANDGEMAAKT EN UNIEK

K004A keramiek pot met drijfhout

MIJN VERHAAL

STUDIOANNO2017 is de bedrijfsnaam van Denise Verhagen-Maaskant. Onder deze naam ontwerp ik unieke handgemaakte producten.
Na mijn afgeronde opleiding Mode en Kleding in Eindhoven ben ik aansluitend de opleiding goudsmeden gaan volgen aan de vakschool in Schoonhoven. Hierna is mijn kennis verder verreikt en is er veel ervaring opgedaan over vormen en modellen. Na een aantal jaren hobbymatig met keramiek bezig te zijn ben ik meer out of de box gaan leren denken en ontdekte ik hoe verrassend het is om meerdere natuurlijke materialen met elkaar te combineren.
Materialen combineren in een sieraad, bijvoorbeeld het harde witte porselein met de zachte uitstraling van bont, leer en hout.
STUDIOANNO2017 is ontstaan vanuit mijn passie voor het oude ambacht, de liefde voor producten die met de hand gemaakt worden, waarbij verschillende materialen gecombineerd worden met oude technieken.
Het liefst werk ik met porselein, met af en toe een uitstapje naar andere natuurlijke materialen. De basis gedachten blijven, met liefde en respect voor het materiaal een mooi product maken.

Denise Verhagen- Maaskant

studioanno2017@gmail.com